Aniversari

de gen. 26, 2015

cumpleañosHola tribu!
Què tal el cap de setmana? Heu celebrat alguna festa d’aniversari? Ara que els nens estan en el col·legi segur que heu anat a alguna o heu de celebrar-la.
Si toca celebrar el compleix dels vostres nens que preferiu: Alguna festa mes íntima a casa amb alguns amics o una festa per a tota la classe? I la família? La veritat és que, quan arriba un aniversari, és un gran mal de cap, quan hauria de ser una activitat del mes agradable, ja que és el dia del nostre petit.
La veritat és que això de les festes depèn de l’època de l’any, de si disposem d’espai per a un nombre determinat de gent i dels recursos que tinguem econòmics, perquè no ens enganyem, una festa d’aniversari requereix un esforç important. Això últim es pot resoldre amb enginy, dedicació, en resum, temps. Si no tens temps, caldrà pagar, sinó, ho pots preparar el tú mateix i fins i tot pots fer participar al petit de l’activitat.
Hi ha milions de propostes en internet de com celebrar un aniversari, tutorials de manualitats, com fer garlandes, i si són pocs nens es pot fer una manualitat perquè després es portin un bon record a casa.
Una altra activitat divertida i diferent és, portar a la festa un contacontes, s’ho passaran genial! si no coneixeu a ningú, pregunteu en la vostra llibreria de referència de la vostra ciutat, us recomanaran a algú.
Així que l’important, és que el teu petit s’ho passi bé, gaudeixi i sigui el seu dia, això sí que els agrada, sentir-se els protagonistes de la festa. Dedicar-los un dia sencer i exclusiu, per a ells, és el millor! Així que tribu gaudir dels vostres nens i dels seus dies especials perquè quan es van fent grans la cosa canvia.
Què tingueu un bon començament de setmana!

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>