Tatú Mulita

de febr. 16, 2015

Hola Tribu!
Una setmana més! En aquest post us vull presentar a les meves companyes de taller, són les Tatú Mulita.

Tatú MulitaDe vegades les coses passen sense haver-ho pensat molt, ens movem per impulsos i per decisions que prenem ràpides, de vegades surten malament, però altres vegades, haig de dir-vos que és el meu cas, surten molt bé.
Actualment muntar una tenda és missió impossible, necessites una gran inversió i amb gran pena us dic, que a Rubí, població on resideixo surt especialment més car i complicat que a qualsevol altra ciutat. Ho dic amb coneixement de causa ja que he obert diverses tendes a Barcelona, no en qualsevol lloc sinó que en Rambla Catalunya, Portaferrisa,… En Barcelona, si és una reforma d’obra menor (no tocar estructura), portes el plànol t’ho revisen i llest, no necessites que un enginyer et faci una firma, ni pagar unes taxes,… a més és missió impossible trobar la normativa penjada a la web, cal demanar cita amb el tècnic de l’ajuntament, així que t’agafes un local que solament has de moblar i pintar i tot aquest procediment ho has de fer, això és molta pèrdua de temps i diners…
Bé tribu no em vull anar molt del tema perquè escata bastant…
Una de les maneres que crec funcionen molt bé és el coworking, si no ho heu sentit molt, és compartir un espai, compartint despeses, això és el que fem amb Tatú Mulita, s’ha creat un espai creatiu on diferents disciplines treballen independents però juntes.

Les Tatú Mulita es dediquen a fer tant il·lustració, serigrafia en ceràmica i en fusta. Les podeu trobar en https://www.facebook.com/tatumulitacreaciones

Encara que treballem de forma independent, fem unes “pluges d’idees” és una bona manera d’exposar el proper que vols fer i que algú amb un altre punt de vista, de la seva opinió.

Ens podeu passar a veure pel taller i veure com treballem, això està més vist a Barcelona, en barris com el Born, però perquè no treballar a la teva ciutat i intentar dur a terme projectes interessants i nous.
Aquí us presento a les Tatú Mulita i els seus treballs, al costat d’una petita exposició dels treballs que fa La tribu de la Júlia.

la fotoimageimage

Sense comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>